Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Of het nu gaat om de presentatie van diensten, producten, woningen of bouwprojecten, het visuele aspect is essentieel in de communicatie.
Alles moet er uitstekend verzorgt uitzien en logisch van opbouw zijn.
Kleine details maken het verschil maar ook de kunst van het weg laten.
De ontwerpers van E2-projecten gebruiken hun talent om visueel te communiceren in combinatie met de kennis van de hedendaagse technieken.

Het bedrijf is opgericht in 1999 en werkt met professionele collega’s in multimediawereld met de verschillende disciplines: 3D visualiseren, 3D animeren en Internettechniek om de wensen van u als opdrachtgever om te zetten in bruikbare ICT-toepassingen.

Werken met plezier

Aan iedere project, klein of groot, werken we met plezier. Met deze attitude communiceren we het liefst met u in een goede samenwerking met als doel "een overtuigend resultaat".

De diverse projecten, klein of groot, worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis en zijn onderverdeeld in technische disciplines t.w.:

  • 3D visualisering en artistimpressies
  • 3D animaties
  • Illustraties
  • Brochures of ander drukwerk
  • Eenvoudige tot complexe websites
  • Applicaties voor internet of smartphone
  • Overzichtelijk beheersysteem voor uw website of smartphone
  • Serious games
  • Interactieve route-systemen
Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5