Illustraties

In de  strijd om de bezoekersaantallen te behalen en mensen te blijven boeien is multimedia en 3D illustreren een essentieel onderdeel geworden in het opzetten van tentoonstellingen en exposities. Daarnaast kunnen illustraties het onderscheidend vermogen vergroten in de marketing.

De interesse in cultuur en historie is gelukkig groeiend en zijn 3D illustraties en animaties eenvoudiger en goedkoper te maken dan 5 jaar geleden.

E2-projects ontwikkeld in nauwe samenspraak met haar opdrachtgevers:
  • 3D illustraties en animatie
  • Multimedia toepassingen
  • Internettechnologie
  • Mobiele navigatie met gekoppelde informatie

Enkele voorbeelden:

Terug in de tijd

Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.

Mobiele navigatie met gekoppelde informatie

Voor een aantal opdrachtgevers ontwikkelen we een systeem dat communiceert met smartphones d.v.m. “Augmented Reality”. Sta je bijvoorbeeld in het centrum van Den Haag en zoek je naar cafés in een straal van 1 kilometer, dan levert dat een aantal bolletjes op het scherm op. Klikt men op het betreffende bolletje dan opent zich een informatie scherm met aanvullende informatie over deze plaats zoals openeningtijden en bijzonderheden. Ook is het mogelijk om met dit systeem een uitgebreide route te lopen waarbij men een signaal ontvangt bij een bijzonder plaats.(POI)

Voor uitgebreidere informatie of bijzondere projecten klk hier.

Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5