3D architectuur

Door het werken met realistische materialen zoals steen, hout, staal en glas, ontstaat er een afbeelding die vrijwel niet is te onderscheiden van een foto.
Ons uitgangspunt is het maken van een juiste vertaling van het beeld dat u als opdrachtgever wilt uitstralen, b.v. een product, gebouw of inrichting met een ‘luchtig’- of juist een ‘statig’ karakter. Wijzigingen en aanvullingen op een project zijn eenvoudig, snel aan te brengen en opnieuw te produceren. We zijn tevens gespecialiseerd in het omzetten van 2d "Autocad" tekeningen naar complete 3d omgevingen.

Voordelen door een project op een digitale manier aan te bieden zijn:

- Heldere communicatie
- Eenvoudig te dupliceren
- Nadruk leggen op speciale elementen in het ontwerp

Het team van E2-projects bestaat uit diverse collega’s met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden, heeft u een gesprekspartner die snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.

Werkwijze 3D architectuur

- Omzetten van (digitale) plattegronden en aanzichten naar een
  3 dimensionale omgeving.
- Het modelleren van de diverse onderdelen.
- Toevoegen van materialen.
- Bepalen van camera-standpunt(en), belichten, renderen en beeldbewerking.

Toepassing van 3D architectuur

3D architectuur vormt de basis voor verdere presentatiemogelijkheden zoals:
artist impressies , 3D animatie en website.

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van 3D architectuur.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5