Zoekmachine optimalisatie

Het is van groot belang dat uw website daadwerkelijk bekeken wordt door de personen waarvoor de website bedoeld is; uw doelgroep. Om een website bij de juiste personen of organisaties onder de aandacht te brengen, dient deze "zoekmachine vriendelijk" te zijn. Dit wordt gedaan via technische regels die de vindbaarheid van de site in de zoekmachine resultaten ondersteunt. Zoekmachines vinden resultaten naar aanleiding van het intikken van een zoekterm in de zoekbalk. Websites die goed worden ontsloten en daarnaast relevant en populair zijn, staan vervolgens bovenaan in de resultatenlijst.

Tevens wilt u weten wat uw marketingactiviteit (zoals b.v. banner, advertentie of mailing) oplevert en wat dit betekend voor het verkeer op uw website. E2-projecten biedt u de mogelijkheid inzicht te krijgen in een groot aantal belangrijke meetpunten m.b.t. tot de vindbaarheid, bezoek en gebruik van uw website, zoals:

- Hoe komt men op uw website
- Uit welke regio’s komen uw bezoekers (nationaal/internationaal)
- Hoe werken uw zoekwoorden
- Hoe lang wordt uw website bezocht
- Bij welke pagina’s verlaat men uw website

Onder ieder item vindt u zeer gedetailleerde informatie.

Techniek

Door uw website te optimaliseren voor de zoekmachine Google worden deze gegevens beschikbaar. De uit te voeren werkzaamheden door onze webmaster zijn:

- Toevoegen van een "onzichtbare" sitemap die diverse bronnen benoemd.
- Optimaliseren van de webindex voor het doorzoeken van de googlebots.
- Instellen van de metatags
- Aanpassen van de title-pagina
- Opnieuw aanmelden van uw website bij Google
- Adviseren in het verwijzen van en naar andere website’s
- Informeren over de interpretatie van de rapportage

Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn strategie, dit in tegenstelling tot Adwords wat direct resultaten oplevert.

Andere onderwerpen:
Flash websites
Gobalt Content-beheersysteem
Internet applicaties
Website goed inrichten voor Google zoekmachine
Uw eigen e-mail nieuwsbrief maken

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van optimaliseren voor Google.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5