Wat kunnen wij voor u betekenen?

Graag komen we met u in gesprek om uw visie of vraagstelling zo goed mogelijk neer te zetten. We zien onszelf als partner in de "vraagstelling die u schetst". Vanuit die hoedanigheid zoeken we naar diverse oplossingen of producten waarbij uw doelstelling centraal staat.
 

Visualiseren

Met 12 jaar ervaring op het gebied van visualiseren kunnen wij van elke project een succes maken. Na een terugkoppeling presenteren wij u een aantal mogelijkheden. Hierbij wordt vanaf het begin goed rekening gehouden met de rand voorwaarden.
 

Multimedia

Of het nu om nieuwe of oude media gaat, de vormgeving is essentieel voor uw brochure, website, nieuwsbrief of online campagne. In goed overleg maken wij een interactieve vertaalslag waar u als opdrachtgever veel profijt van heeft.

Wij bieden u diverse multimedia diensten t.w.:

  • 3D visualisering en artistimpressies
  • 3D animaties
  • Illustraties
  • Brochures of ander drukwerk
  • Eenvoudige tot complexe websites
  • Applicaties voor internet of smartphone
  • Overzichtelijk beheersysteem voor uw website of smartphone
  • Serious games
  • Interactieve route-systemen

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen.
Klik hier voor onze contact gegevens.

Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5