Gobalt Content-beheersysteem

Een CMS of "content management systeem" is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste websites maken tegenwoordig gebruik van een CMS.
Graag tonen wij u hiervan de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Techniek

Uw website kan voorzien worden van een content-beheersysteem genaamd Gobalt.
Met dit beheersysteem kunt u de inhoud van uw website, knoppen en bijvoorbeeld nieuwsrubrieken gemakkelijk beheren zonder extra kennis van software te beheersen. Via alinea’s kunt u eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen. Ook foto’s plaatsen gaat geautomatiseerd zodat u zich niet druk hoeft te maken over de eigenschappen die internet hierover vraagt. Al onze websites zijn voorzien van de nieuwste programmeertechnieken en kunnen voorzien worden van You-Tube video’s of Twitter content.

Complexe vragen

Het team van E2-projecten bestaat uit diverse mensen met gespecialiseerde technische kennis. Graag komen we met u in contact i.v.m. eventuele complexe vragen. Wij zijn uw gesprekspartner als het gaat om bijvoorbeeld sociale netwerken, boekingssystemen, geautomatiseerde webpublicatie met andere(locale) software enz.

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van het content-beheersysteem Gobalt.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5