Brochures en drukwerk

Brochures, flyers, advertenties, reclame borden, en andere communicatie middelen kunnen door ons worden verzorgt. Samen met u bepalen we een beeldmerk en de kernwaarde van het project d.m.v. heldere en doeltreffende vormgeving.

Op basis van de ontwikkelde huisstijl worden ook de artist impressions , 3D animatie en website vervaardigd.

Door werkzaamheden te combineren ontstaat er een efficiënt werkproces waardoor aantrekkelijke kostenbesparingen kunnen worden behaald.

Voordelen door een project bij E2 projecten onder te brengen zijn:

- Een contactpersoon voor alle communicatie uitingen
- Uniek en professioneel presenteren
- Eenvoudig toe te passen voor brochures, websites en andere communicatie  
  middelen
- Overtuigende communicatie
- Overbrengen van het enthousiasme

Het team van E2-projects bestaat uit diverse collega’s met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden, heeft u een gesprekspartner die snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.

Klik hier voor voorbeelden van brochures of neem contact met ons op.

Werkwijze brochures en drukwerk

Wij beschouwen ons als uw teamgenoot in het verkoopproces in samenwerking met u en o.a. de makelaars. Zij kennen de locale markt en toekomstige kopers het best en hebben vaak een grote ervaring in het verkooptraject.
Wij stellen het dan ook op prijs om in een vroeg stadium met elkaar van gedachte te wisselen en zodoende een plan van aanpak te ontwikkelen en strategische planning te maken door het inzetten van reclame en optimaal gebruik te maken van "free-publicity". De productie is verdeeld in de volgende onderdelen:

- Bepalen van concept en plan van aanpak
- Ontwikkelen van projectlogo
- Ontwikkelen van grafische stijl
- Ontwerpen en samenstellen van brochure
- Ontwerpen en samenstellen van website
- Maken van teksten
- Toevoegen van fotomateriaal
- Omzetten van tekeningen geschikt voor drukwerk
- Omzetten van 3D impressions geschikt voor drukwerk

Toepassing van brochures en drukwerk

Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben brochures en drukwerk, succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en informatievoorziening op internet.

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van brochures en drukwerk.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5