Plattegronden

Standaard Autocad tekeningen zijn vaak technisch van aard en voor iemand die geen ervaring heeft met dergelijke tekeningen zijn deze zeer moeilijk te beoordelen.
Door de tekeningen om te zetten en in te richten met verschillende meubelsymbolen, woonaccessoires en stijlen ziet men snel en eenvoudig de indelingsmogelijkheden en verhoudingen van diverse vertrekken.

Voordelen door een project op een digitale manier aan te bieden zijn:

- Smaakvolle plattegronden
- Overzichtelijk en gemakkelijk bepalen van verhoudingen
- Eenvoudig toe te passen voor brochures en websites

Plattegronden worden eenvoudig toegepast in combinatie met visualisaties, animaties en websites.

Het team van E2-projects bestaat uit diverse collega’s met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden, heeft u een gesprekspartner die snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.

Werkwijze ingekleurde plattegronden

Plattegronden worden geïmporteerd in Adobe Illustrator, dit software pakket is zeer geschikt voor het opmaken van een Autocad tekening. Wij verwijderen de meeste technische informatie en zetten bouwkundige zaken om naar een tekenstijl. In samenwerking met u als opdrachtgever worden de diverse ruimten door ons ingericht met meubelsymbolen en accessoires.

Geplande werkzaamheden:

- Aangeleverde bouwkundige (digitale)plattegrond "strippen"
- Omzetten van tekening naar bestand geschikt voor drukwerk
- Bouwkundige plattegrond verfraaien d.m.v. kleur- en lijntypen
- Ruimten indelen met diverse meubelsymbolen en accessoires

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van ingekleurde plattegronden.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5