Een tevreden klant

Aan iedere project, klein of groot, werken we met veel plezier. Met deze instelling voor elk project, bouwen we aan "een overtuigend resultaat".

Onze opdrachtgevers komen uit het MKB, culturele instellingen en overheid. Ook maakt E2-Projects gebruik van verschillende communicatie bureaus, voor adviezen en ondersteuning.

Graag adviseren we u in de wereld die zich snel ontwikkeld.

Referentielijst

Hieronder ziet u een greep uit onze opdrachtgevers. Voor deze klanten hebben wij verschillende projecten gerealiseerd zoals; visualisaties, animaties, websites of internetapplicaties.

AM wonen Bemog projectontwikkeling b.v.
BGM projectontwikkeling b.v. Camerik en Voortman communicatie
Deltawonen Dromio leisure development
Domesta woningbouw Dyka leidingsystemen
Van Eldik & Partners Fiori vastgoed b.v.
Gevekebouw b.v. HCG
Jan Krediet furniture logistics Jos Abbo BNA
JANUS Nederland Kogamiyata
La Compagnie Maxtension BV
Nemaco vastgoed b.v. NVT onderhoudsgroep b.v.
Omrin Afvalsturing Friesland N.V. Royal Huisman Shipyards
Royal Haskoning RWS
Verenigde bedrijven Noppert B.V. Takenaka Netherlands b.v.
Van der Wiel planontwikkeling b.v. Van Wijnen
V.D.M. Projectontwikkeling Wilee techniek b.v.
Woonconcept vastgoed Stichting Spoorwegpensioenfonds
Gemeente Groningen Gemeente Heerenveen
Gemeente Steenwijkerland Gemeente Zwolle
 
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5