Flash websites

Bijzondere filmische websites worden ontwikkeld met de interactieve software van Adobe Flash. Het verschalen van bijvoorbeeld afbeeldingen gaat geautomatiseerd en het toevoegen van muziek, geluidseffecten en video is in dit bestandstype uitermate geschikt.

De meeste van deze applicaties zijn ook zonder internet te gebruiken voor bijvoorbeeld verkooppresentaties of product/project presentaties.

Voorbeelden zijn:

- product presentaties
- project presentaties
- interactieve bird-eye
- interactief fotoboek
- interactieve bedrijfspresenties

Andere onderwerpen:
Flash websites en presentaties
Gobalt Content-beheersysteem
Internet applicaties
Uw eigen e-mail nieuwsbrief maken

Techniek

De presentaties zijn dynamisch en kunnen bekeken en bestuurd worden op internet. Men kan eenvoudig "switchen" op de onderdelen binnen de presentatie. De presentatie kan ook meegegeven en bekeken worden op DVD/CD-Rom en start automatisch. Voor dit programma is geen extra software nodig, wel dient voor internet de "plugin" op de pc aanwezig te zijn voor Macromedia Flash (standaard geïnstalleerd onder Windows XP en hoger).

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van Flash websites en presentaties.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5