Websites

Bij de nieuwste websites gaat het steeds meer om de conversie. U vraagt immers de  bezoeker van uw website om actie; bijvoorbeeld een de aanvraag om contact of het uitbrengen van een offerte. Bezoekers beoordelen uw site in slechts enkele seconden. In deze korte tijd moet duidelijk worden waar u hen van probeert te overtuigen. Hierbij speelt het visuele element de hoofdrol.

We verzorgen complete website’s en webapplicaties van ontwerp tot en met de uitvoering.
Het team van E2-projects bestaat uit diverse collega’s met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden, heeft u een gesprekspartner die snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.

Up-to-date ondersteuning

Naast het ontwikkelen van websites kunnen wij u ook ondersteunen in het beheren ervan. Zo kunt u bij ons domeinnamen registreren en zorgen wij voor de hosting met scherpe tarieven. U kunt ons gemakkelijk benaderen via e-mail of telefoon, u wordt niet eindeloos in de wacht gezet of doorverbonden.

Voor een uitgebreid overzicht klik hier.

vindbaarheid en website bezoek

Populaire programma’s zoals "Google Analytics" vertellen u alles over de vindbaarheid en bezoek van uw website. U kunt op deze wijze gemakkelijk uw reclame activiteiten meten zoals bijvoorbeeld advertenties. Zo kunt u uw bedrijfspromotie steeds doeltreffender inzetten.

Andere onderwerpen:
Flash websites en presentaties
Gobalt (CMS) Content Management System
Internet applicaties
Website goed inrichten voor zoekmachine’s. (SEO) Search Engine Optimization
Uw eigen e-mail nieuwsbrief maken

Techniek

Uw website kan voorzien worden van een content-beheersysteem genaamd Gobalt.
Met dit beheersysteem kunt u de inhoud van uw website, knoppen en bijvoorbeeld nieuwsrubrieken gemakkelijk beheren zonder extra kennis van software te beheersen. Via alinea’s kunt u eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen. Ook foto’s plaatsen gaat geautomatiseerd zodat u zich niet druk hoeft te maken over de eigenschappen die internet hierover vraagt. Al onze websites zijn voorzien van de nieuwste programmeertechnieken en zoals het publiceren van You-Tube video’s of Twitter content.


Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van websites.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5