Animatie en Videoproductie

Het visualiseren van een project is voor mensen die geen technische achtergrond hebben een lastige zaak. Daarom biedt een animatie van een product, woning of een complete wijk meer duidelijkheid en overtuigingskracht. Bij een animatie kan d.m.v. 3D architectuur, extra nadruk worden gelegd op verschillende onderdelen binnen een project en ervaart men het project op "oogniveau". Verdere voordelen door een project op een digitale manier aan te bieden zijn:

- Uniek en professioneel presenteren
- De kijker "meenemen" in het project
- Nadruk leggen op speciale elementen in het ontwerp
- Ingaan op mogelijke weerstanden 
- Eenvoudig mee te nemen en te dupliceren
- Heldere communicatie
- Overbrengen van het enthousiasme

Het team van E2-projects bestaat uit diverse collega’s met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden, heeft u een gesprekspartner die snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.

Werkwijze Animatie en Videoproducties

Animaties en videoproducties komen tot stand aan de hand van een verhaallijn. De belangrijkste kenmerken worden op deze manier in beeld ondersteund. De animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en eventueel een professionele "voice over" stem. Het is verbluffend hoe uw eigen tekst door deze toevoegingen tot leven komt!
U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.

Toepassing van Animatie en Videoproducties

Diverse opdrachtgevers in de overheid, musea, bouw en techniek hebben Animatie en videoproducties succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en informatievoorziening op internet.
Deze projecten kunt u bekijken in onze portfolio pagina.

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5