Artist impressions en visualisaties

Visualisaties zijn in twee categorieën in te delen n.l. beeldbepalend en beeldondersteunend. De beeldbepalende afbeeldingen hebben een hoog detail-niveau en zijn bedoeld als prominente afbeeldingen in brochures, advertentie en dergelijke producten. De beeldondersteunende afbeeldingen zijn bedoeld als inzet- en achtergrond-afbeeldingen, het detail niveau van dit type afbeeldingen kan variëren van heel hoog tot heel laag.

Het voordeel van een project aanbieden via visualisatie of animaties zijn:

- Uniek en professioneel presenteren
- Nadruk leggen op speciale elementen in het ontwerp
- Duidelijk voor iedereen
- Eenvoudig toe te passen voor brochures en websites
- Overtuigende communicatie
- Overbrengen van kwaliteit en enthousiasme

Naast artistimpressions kunnen wij ook animatie's voor u verzorgen.
Klik hier voor de mogelijkheden.

Werkwijze Artist impressions

Door een briefing worden de essentie van de artist impressions met ons besproken.
Wij gaan vervolgens aan de slag om het beeld dat u voor ogen heeft te visualiseren. Daarbij gaat het om het spel tussen schaduw en licht, reflectie en detaillering. Deze vaak kleine details maken het verschil in kwaliteit waar wij voor staan. De productie is verdeeld in de volgende onderdelen:

- Omzetten van (digitale) plattegronden en aanzichten naar een
   3d omgeving.
- Het modelleren van de diverse onderdelen.
- Toevoegen van materialen.
- Bepalen van camerastandpunt(en), belichten, renderen en beeldbewerking.

Toepassing van Artist impressions

Diverse opdrachtgevers in de overheid, musea, bouw en techniek hebben Artist impressies en visualisaties succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en informatievoorziening op internet. Deze projecten kunt u bekijken in onze portfolio pagina.


Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en prijzen van artist impressions.
Klik hier voor onze contact gegevens.
Artistimpressions
Diverse opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek hebben artistimpressions succesvol ingezet bij o.a. productpromotie, gebiedspromotie, woningbeurzen en bijvoorbeeld informatievoorziening op internet.
Illustraties
Voor diverse opdrachtgevers in de museumwereld ontwikkelen wij 3D illustraties en animaties zoals de inpoldering van Flevoland, de bescherming van Noord- en Zuid Holland d.m.v. forten en inundatie en bijvoorbeeld met het grazen van Mammoets tienduizenden jaren geleden.
Web ontwikkeling
We verzorgen complete website's, van ontwikkelen van de doelstellingen, het ontwerp tot en met de uitvoering. Het team van E2-projecten bestaat uit diverse collega's met gespecialiseerde technische kennis. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd worden heeft u n gesprekspartner wat een snelle en gemakkelijke communicatie bevorderd.
Video & Animatie
De 3D animaties en videoproducties worden aangevuld met achtergrondmuziek en een vrouwen- of mannenstem: de "voice-over". Het is verbluffend hoe uw tekstdocument door deze professionals tot leven komt! U heeft bij ons een ruime keuze uit de diverse voice-over stemmen door gebruik te maken van een uitgebreide stemmenbank.
Serious game
Informatie overbrengen met serious gaming kan efficienter zijn dan een lap tekst. De gebruiker bepaalt wat er in een spel gebeurt. Zo is hij betrokken bij wat er gebeurt en verwerkt actief de informatie. Dit kan op het gebied van de managementgame, bedrijfssimulatie, serious games en interactieve e-learning.
1
2
3
4
5